Политика за защита на личните данни

Тази „Политика за защита на личните данни“ описва как и кога Брайт Кепитъл ЕООД (ЕИК 202100318) събира, използва и предоставя на трети страни информацията, която сте ни предоставили при покупка на стоки от www.bright-toys.com или при осъществяване на контакт с нас – чрез контактната форма на страницата или на посочения на страницата e-mail и телефон.

1. Лични данни, които събираме

За да можем да изпълним Вашата поръчка, е необходимо да ни предоставите следната информация: име, e-mail адрес, пощенски адрес, информация за начина на плащане, който сте избрали,  и информация за продукта/продуктите, които поръчвате. По Ваше желание може да ни предоставите и допълнителна информация.

2. Защо ни е необходима тази информация

Правните основания да изискваме от Вас тази информация и след това да я използваме и предоставяме на трети страни включват:

- информацията ни е необходима:

         1) за да можем да обработим, изпълним и осчетоводим  Вашата поръчка; 

         2) за да можем да регистрираме и поддържаме Вашия клиентски профил в www.bright-toys.com;

         3) както и за решаване на спорове или за да можем да Ви предоставим информация и съдействие за употребата на продуктите, тяхното съхранение и др.;

- когато сте дали съгласието си за използването на тази информация (което съгласие може да оттеглите по всяко време) – например, когато сте се абонирали за бюлетин или mailing list;

- ако е необходимо да се съобразим със изискванията на Закона във връзка с Вашите покупки - например, с данъчното законодателство.

- ако е необходимо да защитим своите законови интереси, ако тези интереси не са в противоречие с Вашите интереси и права - например, за подобряване на предоставяните от нас услуги и обслужване. 

3. Разкриване и предоставяне на информация

Информацията за нашите клиенти е важна за нашия бизнес. Ние споделяме Вашата лична информация в много ограничени случаи, а именно:

- С наши партньори, предоставящи услуги. Ние използваме услугите на доверени трети страни – това са куриерски фирми, на които предоставяме лични данни, но само необходимите данни и само дотолкова, доколкото тези данни са необходими за да бъде доставена до Вас Вашата поръчка.

- В случаите, когато това се изисква от Закона: когато информацията е изискана по законов път от съответните органи или длъжностни лица; за предотвратяването и разследването на измами или вземането на мерки срещу други незаконни действия; за защита на нашите права и правата, собствеността, безопасността и сигурността на нашите клиенти или други лица.

4. Съхранение на информацията

Ние съхраняваме личната Ви информация само за периода от време, който е необходим, за да предоставим нашите услуги и в съгласие с настоящата Политика. Възможно е да се наложи да съхраняваме тази информация по-дълго във връзка със законови и регулаторни задължения, за решаване на спорове или защита на нашите правни интереси. В останалите случаи максималният срок, за който съхраняваме Вашата информация е 1 година.

5. Вашите права

- Достъп. Вие имате право на достъп до личните данни, които имаме за Вас, включително да получите копие от тях. Това право може да осъществите по един от следните начини:

         1) чрез секцията „Моите лични данни“ във Вашия профил на www.bright-toys.com;

         2) или като се свържете с нас чрез контактната форма на страницата или на посочените на страницата e-mail или телефон за контакт. 

- Промяна, ограничаване, изтриване. Имате право да изискате промяна, ограничаване на използването или изтриване на Вашите лични данни. Освен в изключителни случаи (когато съхраняването на Вашите данни се изисква по закон), ние ще изтрием Вашите лични данни, които съхраняваме - при поискване.

- Отказ. Може да откажете да дадете съгласието си за обработване на част от Вашите лични данни, както и да оттеглите съгласието си да получавате маркетингови съобщения от нас. В такъв случай, ние ще изтрием Вашите лични данни, освен в случаите, когато съхранението им се изисква от Закона.

- Съдействие от страна на държавните органи. Имате право и да потърсите съдействие или да  подадете жалба в Комисията за защита на личните данни, ако имате съмнения за незаконосъобразно обработване на Вашите лични данни.

6. Как да се свържете с нас

Можете да се свържете с нас на:

e-mail: info@toys-bg.com

телефон: +359 889 29 29 49

или да ни пишете на адрес: 

Брайт Кепитъл ЕООД

кв. Борово, бл. 231,

1680 София,

България